Senaste nytt inför Halmstad borta

Mörrum Hockey åker ikväll till Halland för match mot serietrean Halmstad Hammers. Goiset kommer till mötet med två tunga förluster i bagaget.

”Vi tog en frivillig isträning i måndags. Alla spelare och vi ledare behöver se oss själva i spegeln och fundera över vad vi kan bidra med. Igår kom alla tillbaka och jag tycker att vi gjorde en bra träning. Det är bara att komma upp på hästen igen och göra det absolut bästa vi kan mot Halmstad”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

Det är inte bara på isen som det kommer att bli omdisponeringar. Det kommer även att ske i båset. Simon Skoog Peter kommer att coacha forwards och Fredrik Ekeflod backarna medan Richard Melkersson kommer att få en mer övergripande roll.

”Alla krigar för Mörrum Hockey. Det är ingen som tänker ge upp eller vika ned sig. Vi hade ett stort mål när vi gick in i den här säsongen, och det gäller fortfarande. Vi ska spela division 1-hockey även nästa höst”.

Marcus Paulsson och Filip Brahm är fortsatt avstängda. Samuel Wälimaa är frisk och tillbaka i laget. Emil Andersson är sjuk.

Halmstad-Mörrum sänds via Hockeyettan samt BLT och Sydöstran. Nedsläpp är 19.00.