A-lag spelarna samlar in pengar till ungdomsverksamhet

Spelarnas sociala engagemang! Vallentuna Hockeys A-lagspelare samlar in pengar till ungdomshockey. Alla pengar från spelarnas insamling går oavkortat till klubbens ungdomsverksamhet.

 

Samtliga spelare i Vallentuna Hockeys A-lag är fadder för ett lag i ungdomsverksamheten. Det betyder att spelare ibland är med på isen i full utrustning, agerar som förebilder och engagerar sig i lagens utveckling. Allt för att alla i klubben skall känna sig inkluderade, bli sedda, skapa självkänsla och

ha förebilder för en långsiktig framgångsrik utveckling av sig själva och därmed även klubben.

Nu gör A-lagspelarna insamling för ungdomsverksamhet i Vallentuna Hockey. Alla pengar går oavkortat till Vallentuna Hockeys ungdomsverksamhet. ”Vi vill jobba som en förening, inte som olika avdelningar. Hela vägen från Hockeyskolan till A-laget. Alla A-lagspelare vill hjälpa till med sina kontakter att skapa så bra förutsättningar som möjligt för ungdomsverksamhet i Vallentuna Hockey. Alla pengar vi får ihop går oavkortat till ungdomsverksamhet. Ungdomsverksamheten är viktigt för oss och vi hjälper alla gärna till. Iniativet kommer från spelarna och sen har jag och ordförande Ib Andersen jobbat fram upplägget”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo.

Länk till spelarnas insamling:

https://www.targetaid.com/se/associations/vallentuna-hockey/vallentuna-hockey/