Vallentuna Hockey förstärker backsidan

Vallentuna Hockey har spelat bra hela höst säsongen och efter Jul väntar spel i AllEttan. Nu förstärks laget. Nyförvärv hämtas från den tuffa södra serien och Kallinge/Ronneby IF. Love Bergvall är spelklar till Vallentuna Hockey.

 

” Jag har letat efter först

ärkningar på båda back- och forwardsidan och kollat rätt karaktärer för vårt lagbygge. Vi förbereder oss mot AllEttan och det krävs mycket från laget. I Love får vi en välutbildad hockeyspelare med bra rutin från ligan. Han har bra storlek och räckvidd och han kan ta stor ansvar i det defensiva spelet”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo.

”Jag är tacksam över möjligheten att spela för Vallentuna Hockey. Jag har hört bra saker om klubben och det är ett bra steg i min utveckling”, meddelar Love Begvall.