Amill Andersson jublar i Skellefteå AIK-tröjan. FOTO: JÖRGEN BERGKVIST

Amill Andersson lånas in från Skellefteå AIK

Förberedelser för AllEttan Norra går framåt i Vallentuna Hockey. Ett väldigt tätt schema förväntar laget efter jul och just nu förbereder laget sig för ”back-to-back” möte mot Brödernas/Väsby i mellandagarna. Inför dessa heta derby-matcher får laget förstärkning från Skellefteå AIK då Amill Andersson lånas in till Vallentuna Hockey.

&nb

sp;

Amill Andersson har haft en stark höst-säsong i Skellefteå AIKs J20-lag. I 27 matcher i J20-Nationell har han gjort 9+14=23 poäng. Amill har haft en stor roll i laget som tog plats i J20-Nationell Topp 10 efter en stark grundserie.

”Först och främst vill jag tacka Skellefteå AIK och Pontus Petterström för bra dialog och samarbete med Amills lån. Att SAIK lånar ut en av sina ledande spelare i J20-laget till oss, är ett bra betyg för våran verksamhet.

Jag känner Amill från några år sen och han är en riktigt bra lagspelare. Han är en stark skridskoåkare med bra offensiva egenskaper. Det blir riktigt kul att se Amill i våran miljö”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo.