Senaste nytt inför kvällens hemvändarmatch mot Mjölby!

Hockeyettan återstartar ikväll. För Mörrum Hockeys del väntar hemmamatch mot Mjölby HC i Jössarinken. Nedsläpp är 19.00. Goiset hoppas på mycket folk i hallen när det nu vankas mellandagshockey och många utflyttade Goisare dessutom är hemma och hälsar på släkt och vänner.

”Jag har en jättebra känsla. Killarna fick ledigt en vecka och har kommit tillbaka med ny energi. Vi har haft bra fart och bra inlevelse på träningarna. Nu gäller det att prestera varje match, nu finns det inget som heter sedan”, säger Mörrums tränare Richard Melkersson.

Melkersson vill att hans lag spelar fysiskt, med fart och sätter hög press mot Mjölby.

”Det ska vara jobbigt att möta oss. Framförallt i Jössarinken”.

”Spelet i den västra ettan är lite annorlunda än vad vi är vana vid. Det är mera full fart framåt, och kanske lite mindre struktur. Det måste vi vara vaksamma på”.

Ville Svensson kommer ikväll att debutera i A-laget för sin moderklubb. Den 18-årige forwarden är på lån i två matcher från Växjö Lakers J20, där han den här vintern även fått vara med och känt på hetluften i SHL.

Assisterande lagkapten Filip Brahm är på väg tillbaka efter sin skada, men står av säkerhetsskäl över matchen mot Mjölby. Emil Andersson vilar. Det innebär att Mörrum kommer till spel med sju backar och tolv forwards.

» Kvällens Goisare ikväll är Patrik Engrup, som kommer att finnas på plats vid huvudentrén från 18.00. Han kommer att hälsa välkommen, dela ut programblad och snacka gamla minnen.

» En annan nyhet är att det nu äntligen finns sittdynor igen i Jössarinken! Fyra av våra samarbetspartners – Sjöbergs Herrmode, Måleriet, Reklampartner och Karlskrona Bilcenter – har hjälpt oss med detta och låtit tillverka 400 dynor. Garanterat varma och sköna!

» Matchbiljetter köper du HÄR.

» Matchen kan streamas via såväl Hockeyettan som BLT och Sydöstran.