Filip Sundell förlänger till 2024-2025

Vi har lämnat året 2023 bakom oss och siktar mot ett framgångsrik 2024. Sportsliga ledningen i klubben har jobbat hård under december och även om fokus ligger på AllEttan och prestationen i nuvarande säsongen har klubben redan börjat planera nästa säsong. Året 2024 börjar med en bra nyhet om lagbygget för 2024-2025. Filip Sundell stannar till 2025!

 

Efter en stark grundserie i HockeyEttan tog Vallentuna Hockey sig till AllEttan. Laget har nu det bästa möjliga motstånd i serien efter jul och det ger  det bästa möjliga förutsättningar för utveckling för alla spe

lare i laget. Sportchefen Jussi Salo har redan nu börjat bygga laget för säsongen 2024-2025 och i dag kan klubben presentera en stark förlängning i form av Filip Sundell.

”Även om fokus är i AllEttan och den här säsongen, är det viktigt att börja planering för kommande säsong också. Vi har jobbat hård att analysera våran prestation från hösten och spelarnas utveckling hittills. Filip har gjort det bra som första års senior och hans utveckling kurva går uppåt. Han har kunnat ta stor roll i laget och använda sina offensiva kvalitéer även i senior miljö. Jag är jätteglad att han stannar och vi får hjälpa honom att utvecklas även nästa säsong”, berättar Jussi Salo.

Filip Sundell själv om förlängningen: ”Jag känner att jag är på en bra plats med bra förutsättningar att utvecklas såväl som hockeyspelare och människa. Vallentuna erbjuder riktigt bra träningsmöjligheter med i stort sett fri tillgång till is men även bra förutsättningar till fys och det passar mig jättebra. Vi har ett ungt och utvecklingsbart lag med en coaching staff som verkligen vill jobba med att utveckla oss spelare”.