Ernst-Axel Boberg förlänger till 2024-2025

Igår kunde vi börja ”silly season” för 2024-2025 och idag har vi glädjen att presentera den andra förlängningen. Ernst-Axel Boberg fortsätter i Vallentuna Hockey säsongen 2024-2025.

 

Ernst-Axel Boberg kom till Vallentuna i höst efter två säsonger i Strömsbro. MoDo-produkten hade innan hans tid i Gävle klubben hunnit spela 16 matcher i Norska andraligan med bra poäng (4+10) produktion. I Vall

entuna har Ernst-Axel spelat en bra grundserie i hans roll och nu får han kontraktet förlängt till 2024-2025.

Ernst-Axel är en nyttig spelare för laget. Han är väldigt ”all-around” och kan spela i många olika roller i laget. Han är en bra karaktär som vill utvecklas varje dag. Han är välskolat i MoDo i hans junior-tid och han vill satsa på sin hockey med 100%”, säger sportchefen Jussi Salo.

Ernst-Axel Boberg om förlängningen:” Jag trivs väldigt bra i Vallentuna och klubben vilket gjorde att det var ett lätt beslut att förlänga. Vallentuna med tränare och anläggning ger en gynnsam miljö för att växa och ta nästa steg i min utveckling. Dessutom har klubben drivande tränare och ledare som hela tiden vill utveckla laget mot bästa resultat. Den resan vill jag vara med och bidra i”.