Uddamålsförlust

I den första perioden känns det som att Lindlöven är laget som åkt buss, för Piteå kommer ut flygande och Lindlöven grabbarna tittar på. 7.36 gör Piteå följdaktöigen 0-1 genom Petter Mäkitalo ass Sundin, Nilsson. Strax efter kommer även 0-2  genom Theo Keilin ass Nilsson och Eriksson. Och innan perioden är slut så hinner Piteå även göra 0

-3 genom Petter Mäkitalo ass Sundin, Eriksson.

Andra perioden blir en total scen förändring då Lindlöven kommer ut som ett annat lag och spelar fysiskt och är aggressiva, efter ca 10 min in i perioden så gör Filip Halvordsson 1-3 fint framspelad av Jonsson samt Jämsén. Pressen fortsätter och efter 14 min så trycker Carl Lindskog in 2-3 assisterad av Kiiriiki samt Falk. Sista 5 min av andra så händer inte mycket och perioden slutar följaktligen 2-0 till hemmalaget

I den tredje perioden är det ställningskrig där Lindlöven trycker på och Piteå försvarar sig väl.

Det skapas några chanser åt båda håll men Piteå tar alla poäng denna kväll! Nya tag mot Sundsvall i morgon