Vallentuna Hockey lånar Wilhelm Forsberg från Djurgårdens IF

A-laget har börjat Allettan Norra bra med två vinster av de tre senaste matcher (alla borta) och ligger på sjätte plats i tabellen. Truppen har varit och är ganska tunn och nu förstärks laget med en lån från Djurgårdens IF när Wilhelm Forsberg lånas in.

 

Wilhelm Forsberg har en bra säsong på gång i Djurgårdens IF’s J20. Med sina 15+12=27 poäng i 31 matcher i J20-Nationell li

gger han på andra plats i den interna poängligan. Han är en offensiv hot och nu kommer han göra sin senior debut i Vallentuna Hockey på onsdag när han ska vara med i laguppställning i hemma match mot Lindlöven.

”Först och främst vill jag tacka Djurgårdens IF och Martin Linder-Öst för bra samarbete med Wilhelms lån. Wilhelm är en storväxt forward med bra skott. Han är en bra skridskoåkare och kan skapa mycket i anfallzon. Med hans storlek är han också tung att möta. Jag ser stor potential i Wilhelm för framtiden så det ska bli kul att se honom i våran miljö”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo.

”Jag är tacksam för att jag har fått chansen och jag ska göra allt jag kan för att bidra till att laget tar tre poäng”, skriver Wilhelm Forsberg.