Vallentuna Hockey dubbelskriver talanger från MoDo Hockey och Djurgårdens IF

Transfer ”deadline” närmar sig i HockeyEttan och alla lag gör några sista uppdateringar för att spetsa och bredda lagen. Vallentuna Hockey får in två talanger från MoDo Hockey och Djurgårdens IF innan tranfer-fönstret stängs när Tim Bergström och Sebastian Lillsund dubbelskrivs till laget.

 

”Först och främst vill j

ag tacka Emil Svelander i MoDo Hockey och Tobias Pehrsson och Martin Linder-Öst i Djurgårdens IF för bra samarbete. Det är oerhört kul att få jobba med dessa talanger. Samtidigt är det ett bra betyg för vår verksamhet när organisationer i  SHL och Allsvenskan vill dubbelskriva spelare till oss. Sedan tidigare har vi Dennis Good Bogg  dubbelskriven från AIK så vi samarbetat brett. Tim  och Sebastian gör oss bredare inför en tuff och tät avslutning av AllEttan. Båda har visat i sina lag att dom håller hög nivå så det kommer  bli spännande att se dem i våran miljö”, berättar sportchefen Jussi Salo.