Ny hemmamatch i Soft Center Arena mot Halmstad Hammers!

Fyra poäng av sex möjliga på två matcher är bra gjort av KRIF. I förra hemmamatchen besegrades Mariestad och senast blev det tyvärr förlust i OT mot HC Dalen. Innan nersläpp mot Hammers kommer KRIF att tacka och hylla Andreas ”Notan” Nordfeldt för sina 500 matcher i KRIFs dress! Hoppas ni kommer till cermonin och hyllar vår lagkapten! Det finns flera anledningar till att gå på matchen, Leo Böris från Borås HC kommer att göra sin hemmadebut för KRIF Hockey. Vi håller tummarna för Leo och hoppas att han trivs bra i KRIF. Möjligtvis närmar sig också Martin Ekström en comeback efter skada och vi får se om han är med i fredagens trupp?
Halmstad Hammers är ett lag som tillhör tabelltoppen. Här gäller det att hela laget gör en bra prestation för att kunna störa dem.

På läktaren behöver KRIF stöd både sportsligt och ekonomiskt därför hoppas vi att alla som kan, ser matchen live i Soft

Center Arena! Matchen startar kl 19.00!
Ta med dig familjen och kompisarna och upplev spännande hockey, härlig stämning samt god mat och dryck!

Boka en plats i Möbelmästarna VIP Lounge där restaurangen bjuder på Fläskschnitzel, klyftpotatis, pepparsås och gröna ärtor för 150kr. Dryck tillkommer.
Vi har även våra vanliga erbjudanden med Pytt i panna med ägg, Parisare samt Toast.
Bokas via [email protected]
Möbelmästarna VIP Lounge öppnar kl 17.15 för matgäster. Här får du också vara med om ett uppsnack av KRIFs tränare kl 18.15!

Handla biljetter och parkeringsbiljett i god tid och undvik därmed köer. Dessa köps via https://krifhockey.ebiljett.nu

Biljettkassan i Soft Center Arena öppnar kl 18.00

Digitala 50/50 lotter köps via Köp lotter i KRIF Hockeys halva potten-lotteri! (yourclubmate.com)

Om Du inte kan komma men ändå vill stötta KRIF för entrén är du hjärtligt välkommen att swisha ett belopp via 1239313635, märk med ”extra entré”

Nästa hemmamatch är mot Kristianstad IK, onsdagen den 14 februari kl 19.00
Matchen ses bäst live och ger även KRIF Hockey det bästa stödet!

Har du inte möjlighet att komma till Soft Center Arena kan man teckna abonnemang via Hockeyettan Subscribe – Hockeyettan alt BLT/Sydöstran Så gör du för att se livesänd sport hos oss (blt.se)
Välkomna, vi behöver ert stöd!
Alltid oavsett!