Paulsson, Svennas och Gruvstål stannar i Vallentuna Hockey till 2025

Transferfönstret har stängts för den här säsongen, men jobb runt lag och lagbygget för nästa säsong är i full fart. Idag har vi glädjen att presentera tre viktiga förlängningar i form av Lukas Paulsson, Fredrik Svennas och Niclas Gruvstål.

 

”Vi jobbar med utveckling och kontinuitet är viktigt när vi pratar om unga spelare”, börjar sportchefen och tränaren Jussi Salo. Hittills har han redan hunnit förlänga kontraktet med Filip Sundell, Ernst-Axel Boberg och William Wassberg innan dagens trio Lukas Paulsson, Fredrik Svennas och Niclas Gruvstål blivit presenterad.

Lukas Paulsson gör sin sjunde säsong i Vallentuna Hockeys A-lag. Han leder interna poängligan och är på väg att göra sin poängstarkaste säsong på seniornivå. Me

d hans 8+18=26 poäng i 28 matcher är han ett offensivt hot. Det har varit jättekul att se hans utveckling under säsongen och jag är jätteglad att Lukas fortsätter sin karriär hos oss”, berättar Jussi Salo. Lukas själv om förlängning:” Vallentuna har tagit steg framåt som förening samt att jag fått bra förtroende från ledarstaben, som har varit väldigt viktigt för mig. Har som alltid trivts väldigt bra på och utanför isen i Vallentuna”.

”På backsidan ser vi stor utvecklingspotential i Fredrik Svennas. Han tar steg framåt hela tiden och är våran poängstarkaste back. Han är en storväxt (195 cm) två-vägs back med bra blick i spelet. Fortsätter hans utveckling som planerat så har vi en back på Hockeyallsvensk nivå i laget inom ett par år”, berättar Jussi Salo om Fredrik Svennas. Fredrik själv om förlängning:”Jag trivs väldigt bra i föreningen och det känns som att Vallentuna har påbörjat en resa framåt som jag vill vara med och bidra på”.

Niclas Gruvstål syns kanske inte i poängprotokollet varje match, men han är jätteviktig för vårat lag. En riktigt karaktärsspelare som gör allt för laget varje kväll. En defensiv back som kan spela fysiskt. Niclas är i sin första seniorsäsong och har vuxit hela tiden och blivit bättre och bättre i sin roll. Väldigt nyttig spelare för oss”, berättar Jussi Salo. Niclas själv om förlängning: ”Är väldigt nöjd med Vallentuna Hockey. Känner verkligen att jag utvecklas som spelare men även som människa. Där av var det ett lätt beslut att stanna”.