Kelvin Martinsson förlänger kontraktet med Vallentuna hockey

Han har varit en av lagets ledande backar i säsongen. Han har spelat stora minuter och haft stor roll i lagets framgång. Nu är det klart att Kelvin Martinsson stannar i Vallentuna Hockey även nästa säsong när han förlänger kontraktet till 2024-2025.

 

Kelvin Martinsson värvades till Vallentuna Hockey från AIK. I AIK spelade Kelvin totalt 23 matcher (2021-2022 och 2022-2023) i HockeyAllsvenskan som junior innan han började seniorkarriären i Vallentuna Hockey i hösten 2023. I Vallentuna har Kelvin spelat stora minuter och vuxit i seniorhockeyn i en stor roll i laget. Nu kan vi med stor glädje presentera en ett års förlängning för Kelvin.

Kelvin är en bra två-vägsback. Hans utveckling går framåt hela tiden och han fokuserar på sin hockey på ett bra sätt. Han vill verkligen bli bättre varje dag och driver också laget framåt. Han bidrar mycket med hans offensiva skills, men också med hans hårda jobb defensivt. Jag är jätteglad att få fortsätta jobba med Kelvin även nästa säsong”, kommenterar tränaren och sportchefen Jussi Salo.

”Vallentuna känns som en bra förening för mig där jag framförallt trivs, men har även goda förutsättningar på och utanför isen för att fortsätta utvecklas. Vi har även en spännande resa på gång som ska bli kull att bygga vidare på”, skriver Kelvin själv om förlängning.