Ökat intresse för Goiset: Laxarna Support blir ny supporterklubb!

Mörrum Hockey kommer åter att få en supporterklubb i organiserad form. Ett uppstartsmöte dit alla intresserade är välkomna kommer att hållas på kansliet tisdagen 9 april klockan 18.00. Namnet på den nya föreningen blir det samma som på Facebookforumet som funnits i flera år: Laxarna Support.

Anledningen till det formella bildandet av en supporterklubb är ett ökat intresse för Mörrum Hockey.

”Jag och Thea (Andersson) har snackat om det fram och tillbaka en tid, och i samband med Tyringematchen, då vi fyllde två bussar med Goisare, fick vi klart för oss att det var många andra som också var intresserade av att dra igång en riktig supporterklubb”, säger Johan Erdtman som är en av initiativtagarna till nya Laxarna Support.

Tanken med den nya föreningen är att den bland annat ska organisera bussresor och ordna tifon. Laxarna Support ska också kunna hjälpa Goiset att samla in pengar på diverse sätt om behov uppstår. Plus en massa andra saker.

”Det kommer att vara jätteviktigt med en sund dialog med Mörrum Hockey”, säger Johan Erdtman, som redan fått klart med de flesta namnen i den tilltänkta styrelsen.