Tack för allt Henriksson!

Efter 9 säsonger, över 320 matcher, 110 mål och 221 poäng är det slutspelat för en av klubbens stora profiler och trotjänare. Alexander Henriksson, eller H:son som han kallas innanför dörrarna på Billingehov, väljer att lägga skridskorna, de hårda tacklingarna och den hårdskjutande klubban på hyllan, och tar sig an en karriär som familjefar och banktjänsteman mer på heltid. Säsongen 2023-2024 blev hans sista i den röda dressen.

Vi kan inte nog beskriva den tacksamhet vi har till Alexander för hans tjänstgöring i den röda dressen. En klippa som alltid stöttat klubben helhjärtat och alltid gett sitt yttersta på isen. En ambassadör för Skövde IK som alltid varit svår för motståndarna att möta.

Henriksson kom till Billingehov med attityd som andades Skövde IK varje träning och match i närmare 10 år och det har varit en ära för klubben att få se honom växa upp till den man och pappa han blivit.

Tack för allt H:sson!