Albin Olofsson förlänger med Vallentuna Hockey

Albin Olofsson kom till Vallentuna Hockey inför säsongen 2023-2024. I 34 matcher gjorde han 5+7 =12 poäng i HockeyEttan. Nu förlanger han kontraktet och stannar i Vallentuna Hockey säsongen 2024-2025.

 

Albin Olofsson har fått sin hockey utbildning mest i Västerås. I junioråldern spelade han i Västerås J18- och J20-lag i högsta serierna i landet och fick även vara med i U16- och U17-landslaget totalt 25 matcher. På hans meritlista ligger också matcher i SHL och HockeyAllsvenskan. I HockeyEttan har den skridskostark forwarden hunnit spela 108 matcher totalt.

”Albin är en skridskostark forward som jobbar alltid hård för laget. Han har utvecklats mycket under säsongen och har mycket potential i sig. Han är alltid positiv och sprider glädje och bra energi i gruppen. Jag är jätte glad att Albin stannar hos oss även nästa säsong”, säger sportchefen Jussi Salo.

”Känns kul med förlängningen i en proffsig miljö med goda möjligheter att utvecklas samt att föreningen, spelaregruppen och ledarestaben alla drar åt samma håll och vill fram åt och uppåt”, kommenterar Albin Olofsson förlängningen.