Phil Horsky och Robin Adamsson sammanfattar årets säsong

Årets säsong startade med träningslägret i Halmstad, ett läger som gav oss möjlighet att lära känna varandra, skapa en målbild och förutsättningar för att bli ett bra lag. Inför säsongen var det många nya spelare, en föryngring av truppen, och två nya tränare.
Vi blev ett lag, och framförallt växte vi oss starkare under säsongen. Trots att vi har haft skador och varit kort om folk har gruppen visat en hög arbetsmoral och det har varit en tävling varje träning och match. Vi har lett en grupp som har tagit ansvar, lyssnat och ställt frågor och sedan utvecklat både sig själva och gruppen. Ryggraden i gruppen var stark.
Säsongen tog slut i match fem uppe i Hudiksvall, en matchserie som hade behövt en egen krönika. Från ledarstaben ser vi tillbaka med stolthet på den resan laget har gjort den här säsongen.
Vi vill även passa på att tacka all personal i och runt matcharrangemangen — ni gör ett otroligt jobb! Sist men inte minst, Flying Cranes Supporters, ligans bästa supportrar. Tack för stödet under hela säsongen!
Glad påsk!
Phil och Robin