Melker Plars till Vallentuna Hockey

Vallentuna Hockey fortsätter värva från SHL-organisationer och idag har vi glädjen att presentera Melker Plars som kommer förstärka A-laget till nästa säsong. Melker har spelat i J20-Nationell i Leksand och ska nu ta steget till seniorhockeyn i Vallentuna.

 

Spelskickligt och bra med puck. Så skulle man kortfattat kunna beskriva Melker Plars. Melker har fått sin hockeyutbildning i Östersund och Leksand. Ifjol gjorde han 14 poång i J20-Nationell i Leksand och var lagets poängstarkaste back över hela säsongen.

”Melker är en träningsvillig kille med bra karaktär. Han är en bra skridskoåkare och han är bra med puck. Han hittar bra lösningar och är en konstruktiv spelare offensivt. Jag är förväntansfull och ser framemot att se hur bra han kan prestera på seniornivå”, berättar sportchefen och tränaren Jussi Salo om senaste nyförvärv.

”Jag är väldigt målmedveten och ser framemot att skaffa erfarenhet av seniorhockey. Vallentuna har erbjudit bra utvecklingsmiljö, goda förutsättningar med mycket träning och kommer att ha ett ungt ambitiös gäng, vilket känns väldigt inspirerade att teama ihop med”, meddelar Melker Plars.

Foto: Maria Gidlöf