Samuel Lidström förstärker Vallentuna Hockey

Att bygga ett bra hockeylag innebär ofta att hitta rätt rollspelare till rätt platser i laguppställningen. De som har offensiva roller och gör mest poäng syns kanske mest, men minst lika viktiga är de som axlar defensiva- och tvåvägs-roller. Samuel Lidström är en stark tvåvägs-forward och han förstärker Vallentuna Hockey till nästa säsong.

 

Strax 24-år gammal och 160 matchers erfarenhet från HockeyEttan. 190 cm, 87 kg och rightare. Det är en kortfattad beskrivning av Vallentuna Hockeys nyaste nyförvärv Samuel Lidström.  Västeråsprodukten har tidigare i seniorkarriären representerat Enköping, Surahammar och ifjol Mjölby i HockeyEttan.

”Samuel har bra storlek och han kan spela i olika roller. Han är stark och axlar en roll som powerforward men har också bra offensiva egenskaper. Att han är rightare ger oss mer alternativ i det offensiva spelet. Kul att Samuel kommer till Vallentuna Hockey”, säger sportchefen och tränaren Jussi Salo.

”Väldigt roligt att få komma till Vallentuna. Det känns som att Vallentuna har något riktigt bra på gång och har tagit stora kliv och det känns som en väldigt bra miljö för mig att utvecklas som spelare”, meddelar Samuel Lidström.

Foto: Elin Lundgren/Mjölby Hockey