Axel Blom till Vallentuna Hockey

Axel Blom gjorde ett starkt intryck i sin första seniorsäsong i HockeyEttan. Med 19 poäng i serien och 4 poäng till i kval-spel var han den poängstarkaste spelaren i Segeltorps IF. Nu väntar nya utmaningar för Axel i Vallentunatröjan.

 

Axel Blom har fått sin hockeyutbildning i Linköping, Nacka och Oskarshamn. I Oskarshamn spelade Axel totalt 96 matcher i den högsta J20-serien och förra året fick han bra erfarenhet i HockeyEttan i Segeltorps IF. Nu är det dags för nästa steg i karriären och därför kommer Axel till Vallentuna Hockey.

”Jag har följt Axel några år på grund av en sommarcamp i 2020. Då träffade jag Axel första gången och har följt hans utveckling sen dess. Han är en storväxt forward som kan spela i många olika roller. Det kommer bli riktigt kul att hjälpa Axel att utvecklas och ta nästa steg i karriären”, berättar sportchef och tränaren Jussi Salo.

”Väldigt kul att komma till Vallentuna. En proffsig miljö med bra förutsättningar att utvecklas på. Det känns som en förening som har något bra på gång”, meddelar Axel Blom.