Max Kardevall förstärker Vallentuna Hockey

J20 SM-guld på meritlistan. 208 grundseriematcher i HockeyEttan i Skövde och i Boden. En storväxt back med bra erfarenhet och rutin. En försvarsgeneral helt enkelt. Vi är ytterst glada att kunna presentera Max Kardevall som nyförvärv till nästa säsong.

 

Max Kardevall har Vallentuna Hockey som moderklubb. Efter ungdomsåren i Vallentuna spelade han U16 och J18 hockey i SDE innan flytt till Jönköping och HV71 för hockeygymnasium. Fyra år i HV71 gav bra utbildning och även ett J20 SM-guld på meritlistan. Efter tiden i HV71 har Max spelat fem säsonger i HockeyEttan i Skövde och i Boden.

”Jag har följt Max redan från säsongen 2018-2019 när jag jobbade i AIK. Då försökte vi värva Max till J20, men han stannade i HV71. Efter det har det varit kul att följa hans utveckling i Skövde och i Boden vilket har gjort honom till en topp back i hans roll i HockeyEttan.

Max är en storväxt defensiv back. Han är oerhört stark framför eget mål och i egen zon. Han är också stabil med puck även om han har sina största styrkor i spelet utan puck”, berättar Jussi Salo.

”Känns väldigt roligt att få skriva på för moderklubben. Jag har haft en bra dialog med Jussi och känner att Vallentuna har en väldigt spännande framtid. Möjligheten för att bli bättre finns verkligen här och jag ser fram emot att få vara med på den här resan. Hoppas vi ses i hallen i vinter!”, hälsar Max Kardevall.