Tack för allt Basse!

KRIF Hockey vill tacka Sebastian ”Basse” Magnusson för alla år på isen!
Basse har alltid gett allt för klubben både på isen och vid sidan om. Han har genom alla år varit en stor publikfavorit och en förebild för alla barn och ungdomar i klubben. Nu håller tyvärr inte kroppen längre och det är slut på en fin hockeykarriär. Basse kommer att fortsätta jobba för KRIF Hockeys bästa genom sitt engagemang på marknadssidan.
TACK för allt Basse!
Till alla Krifare
När jag kom hit 2011 hade jag ingen aning om att 13 år senare skulle jag avsluta min hockeykarriär i samma tröja. Vilka år det har varit och vilka minnen jag bär med mig!
Jag har fått så otroligt mycket kärlek från er alla och jag hoppas att jag har visat det tillbaka.
Men nu säger kroppen ifrån och har väl egentligen gjort det ett tag. De unga spelarna åker om mig nu för tiden och då är det dags att stiga åt sidan och låta dom ta över.
Jag skulle vilja tacka alla er som har varit i KRIF-familjen genom åren.
Spelare, ledare, alla som har jobbat i klubben, volontärer, publik och alla fantastiska människor som har varit delaktiga i WA genom alla år. Ni är guldstjärnor allihopa!
Extra stort tack till min vapendragare Notan som har stått vid min sida sedan första dagen jag kom och till Linda som har hjälpt mig med allt mellan himmel och jord.
Vi ses i hallen!
/ #22