Erik Forss till Vallentuna Hockey

Vallentuna Hockey spikar målvaktsidan med Erik Forss. Erik kommer till Vallentuna Hockey från Kumla HC där han gjorde en bra säsong ifjol.

 

Erik Forss är ursprungligen en Stockholmskille. Han spelade ungdomstiden i Wings HC och gick sen Hockeygymnasiet i Rögle. Han har också spelat en säsong i USA i NAHL innan han började seniorhockeykarriären i Kumla HC. Nu flyttar 23-åringen tillbaka ”hem” och ska representera Vallentuna Hockey under nästa säsong.

Erik är en väldigt träningsvillig målvakt och han tar sin utveckling och hockey väldigt seriöst. Det är den karaktären vi vill ha i Vallentuna Hockey. Jag har fått väldigt bra referenser om honom. Han är dessutom en Norrorts-kille från början så han passar bra i våran rekryteringsprofil”, berättar Jussi Salo om sitt senaste nyförvärv.

”Det är jättekul att bli en del av Vallentuna Hockey! Jag kände efter förra säsongen att det var dags att ta nästa steg i karriären och Vallentuna känns som perfekta platsen för mig att utvecklas med målet att etablera mig på den här nivån”, meddelar Erik Forss.

Foto: Erik Widlund