Hudik Hockey och Bromangymnasiet har sedan 2005 bedrivit ett lokalt ishockeygymnasium (LIP). Ett gemensamt intresse att skapa de bästa förutsättningarna för ishockeyspelande ungdomar på elitnivå att bedriva högskoleförberedande gymnasiestudier parallellt med specialinriktade studier i idrott.

Inför säsongen 2024-2025 är alla ishockeyspelare födda 2008 välkomna att söka plats på Hockeyprofil i Hudiksvall (LIP). Utbildningen är 200p under 3 år och alla program är tillgängliga att kombinera med ishockeyn.

Hockeyprofil

Vi i Hudik Hockey erbjuder dig som spelare en helhet att utvecklas i. På gymnasieträningarna lägger vi fokus på den individuella utvecklingen – vi jobbar med de små detaljerna i spelet. På kvällarna tar vi de detaljerna och sätter ihop till en helhet. Målet är att varje spelare ska förstå både det små och det stora. En förutsättning för att bli en bra hockeyspelare och vi vill erbjuda dig dessa möjligheter för att kunna utvecklas ytterligare.

Anmälan och Antagning

Anmälan görs till Hudik Hockey vid kommande tryout som publiceras varje höst på vår hemsida. Antagning till hockeyprofilen sker genom Hudik Hockey och Bromangymnasiets omsorg. Alla ansökningar besvaras senast i februari oavsett antagning eller inte.

Hudik Hockey har rätt till att bestämma vilka spelare som blir antagna eller inte till tryouten. Återkoppling sker via mejl till samtliga ansökande.

OBS! Anmälan till Bromangymnasiet sker separat.

Bromangymnasiet

Prova på att vara elev en dag (hudiksvall.se)

Läs vår broschyr om Hockeygymnasiet här (PDF)

För mer info

Ansvarig Tryout

Nils Strandman

[email protected]