Hudik Hockey –  en del av Hälsingland

I Hälsingland finns en ständig närhet både till det vilda och det vackra. Vi är Sveriges skogtätaste landskap och i vår vildmark finns alla de stora, svenska rovdjuren att skåda, som björn, lodjur, varg och järv. Genom landskapet rinner Ljusnan och flera andra älvar för den natur- och fiskeintresserade att upptäcka. Vi har en kuststräcka som erbjuder många vackra fiskelägen, öar och skärgårdsliv och orter där den tidiga industrialiseringen lämnat intressanta spår. Vi erbjuder äventyr och aktiviteter för alla – från kust till fjäll!

Hudik Hockeys långsiktiga vision är att bli en allt större del av Hälsingland – Hela Hälsinglands Lag – där fler spelare, sponsorer och publik kommer från vårt landskap – Hälsingland!

Och för att komma dit så har vi sakta men säkert tagit små steg  varje år för att närma oss och ta steget, och hänga kvar, till HockeyAllsvenskan* och sätta HELA Hälsingland på kartan i Sverige.

* Med klassiska lag som Modo Hockey, AIK & Timrå IK m.fl. och matcherna sänds bl.a. på C More & TV4.

En del i detta är att vi medvetet under flera år lagt ut träningsmatcher i Hälsingland som Bollnäs, Söderhamn och Järvsö och det kommer vi fortsätta med.

Dessutom är flera av våra större samarbetspartners även Företagsambassadörer För Hälsingland. Och vi har ett gott samarbete med flera idrotts- och hockeyföreningar runt om i vårt vackra landskap.

För ALLT om Hälsingland gå in HÄR – Upplev En Magisk Plats på Jorden!

Hudik Hockey – stolt ambassadör för Hälsingland!