GULDFEMMAN +100 000 kr

Wellness Studio

WELLNESS STUDIO KARLSHAMN CITY

Anläggning perfekt för snabba pass på morgonen, lunchen eller på rasten.

Hemsida

Däckia i Tingsryd

Däckservice – när du vill ha professionell hjälp

Vi är mycket kunniga om däck och fälgar och vi hjälper gärna dig med rådgivning när du ska köpa nya däck.

Hemsida

Karlskrona Bilcenter AB

Välkommen till Karlskrona Bilcenter AB!

Välkommen till Karlskronas trevligaste fullserviceanläggning. Hitta din drömbil här på vår webbplats eller gör ett besök hos oss.

Hemsida

Intersport i Karlshamn

INTERSPORT Karlshamn

Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare med träningen. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med tydlig specialisering mot löpning, outdoor, fotboll, fitness och längdskidåkning.

Hemsida

1a Femman +75 000 kr

Måleriet AB

Vi på Måleriet AB i Svängsta behärskar och utför alla former av måleri såväl invändigt som utvändigt. Detta inkluderar nybyggnads-, reparations- och ombyggnadsmåleri av bostäder och allmänna lokaler, i villor, hyresfastigheter samt kontors- och industrilokaler.

Hemsida

Hotell Best Western Karlshamn Spa & Relax

Varmt välkomna till oss på Hotell Best Western Karlshamn Spa & Relax med närhet till centrum och den vackra skärgården. I vårt nyrenoverade hotell bor du i en modern, avslappnad, och varm miljö. Vi finns på Jannebergsvägen med enbart 100 meter till E22:an, vilket gör att du har omedelbar tillgång till hela Europa, men även närhet till golf, fiske, och härliga skärgårdsturer.

Hemsida

Ansluten Hosting i Sverige AB

Hemsida

2a Femman +50 000 kr

Länsförsäkringar Blekinge

Hemsida Privat

Hemsida Företag

3e Femman +25 000 kr

Elleholms Maskiner AB

Hemsida

Karlshamn Energi AB

Vi på Karlshamn Energi levererar el, fjärrvärme, fiber och vatten till dig.

Att vara Karlshamns egna energibolag innebär också att vi påverkar vår omgivning i en hållbar riktning. Detta gör vi genom att leverera el och värme som är både grön och lokalproducerad, bygga infrastruktur via fiber och laddstationer för elbilar. Med våra produkter hjälper vi till att värna om det hållbara och enkla vardagslivet för dig som bor i vår fina kommun.

Hemsida

JSB Construction AB

SVERIGE HAR BOSTADSBRIST. VI HAR HAFT EN SNABB BEFOLKNINGSÖKNING, MEN DET ÄR INTE HELA FÖRKLARINGEN. VI HAR BRIST PÅ BRA BOENDEN SOM ALLA HAR RÅD MED. BARA EN AV FEM FÖRSTAGÅNGSKÖPARE KOMMER IN PÅ MARKNADEN IDAG.* VI HAR OCKSÅ BRIST PÅ OFFENTLIGA LOKALER, SÄRSKILT SKOLOR OCH FÖRSKOLOR**. HÄLFTEN AV ALLA KOMMUNER LARMAR OM ETT UNDERSKOTT PÅ BOENDEN FÖR ÄLDRE – EN GRUPP SOM VÄXER SNABBARE ÄN NÅGON ANNAN.*** SVERIGE, VI MÅSTE AGERA. VI MÅSTE BYGGA FÖR FLER.

Hemsida

4e Femman +15 000 kr

Övriga

Preem i Karlshamn

Välkommen till Preem i Karlshamn!

Preem är Sveriges största drivmedelsbolag och har ett rikstäckande stationsnät med cirka 350 tankställen för privatkunder. Gör som Mörrum Hockey, tanka och tvätta bilen hos Preem i Karlshamn.

Hemsida