Två jämna matcher i Norrbotten

Efter ännu en Norrbottensturné är laget påväg hemåt i novembernatten.

Fredagens match mot Piteå slutade i förlust. Trots en mycket fin upphämtning från 2-0 underläge och mycket rafflande slutminuter blev det till sist vinst för Piteå med 3-2.

– Matchen mot Piteå var en mycket bra hockeymatch där vi var värda poäng. Piteå gör 3-2  i mitten av tredje perioden och vi forcerar sedan för en kvittering, där vi bland

annat har ett ribbskott och en puck på mållinjen sista minuten. Vi är väldigt missnöjda med resultatet men däremot stolta över lagets prestation. Bra prestationer leder oundvikligen till bra resultat över tid, säger Kjella Andersson

Söndagens match mot Boden var otroligt jämn med periodsiffrorna 1-1, 1-2, 2-1. Inte ens på övertid kunde man utse ett vinnande lag och matchen går till straffar där ÖIK till slut drar det längre strået. MODO-lånet Lucas Jägbring gör en strålande insats i målet och nyförvärvet Marcus Fornell lägger den avgörande straffen. En mycket skön vinst som såg till att ÖIK i alla fall tar med sig 2 poäng hem. Totalt sett är tränarduon Kjella och Marcus nöjda med lagets prestationer men har identifierat vad man behöver förbättra ännu mer.

Nu laddar vi om för revansch mot Piteå hemma på onsdag, vi ses väl där?