Inför Enköping hemma ikväll

Ikväll kl 19.00 möter vi Enköping i Östersund Arena i den tredje omgången av Allettan.
Läs Kjellas tankar inför kvällen:
– Vi är självklart nöjda med två vinster mot förhandsfavoriten Hudiksvall under mellandagarna, men nu är det ny match med nya förutsättningar. Enköping kom på femte plats i Allettan Östra och gick till Allettan för första gången på sex år. Det är ett ungt lag som spelar en aggressiv hockey över hela banan.
– Det kommer bli en tuff match där vi behöver ändra en del saker i vårt spel, då det är en helt annan hockey som väntar ikväll jämfört med Hudiksvall. Hudiksvall spelar en kontrollerande och ganska avvaktande ishockey där man litar på sitt försvarspel, snabba spelvändningar och powerplay, något som vi hanterade mycket bra förra veckan. Enköping är tyngre att möta och spelar i högre fart, dock ej med samma spetskvalité som Hudiksvall.
– Vi tog ledigt på nyårsafton för att sedan träna nyårsdagen, vi hade en bra och fokuserad träning igår och är laddade inför kvällen.
Hoppas vi syns i arenan annars går matchen att se här:
Dagens matchtrupp:
Målvakter: Tim Juel (Hugo Kullander)
Backar: Jesper Solomon Frisell,  David Westlund, Oskar Brändström, Ludvig Carlsson, August Hansson, Erik Näslund, Petter Runesson
Forwards:  Pontus Wernersson-Libäck, Linus Wernersson-Libäck, Elias Bjuhr, Daniel Magnusson, Marwin Ingmarsson, Emil Fahlander,  Marcus Fornell, Anton Grenholm, Hudson Michaelis, Kristoffer Jonsson, Tony Söderman, Ludvig Tallqvist, Emil Pettersson ( J20)
Saknas ikväll gör: Johan Skiöld ( långtidsskadad), Oskar Klockerud ( några veckor) och Axel Olsson ( sjuk)