UA-144052708-1
fre 13 mar Slut
Hockeylag MAR 1
Hockeylag TRA 0
lör 14 mar 16:00
Hockeylag MAR -
Hockeylag TRA -

Återupplev en av Vladimir Krutovs fantastiska matcher i ÖIK från 1994 samtidigt som du stöttar klubben!

Hej ÖIK-vänner, Östersunds IK har likt samhället i övrigt drabbats hårt av den pågående Corona-pandemin och nu behöver vi er hjälp!

När detta bröt ut var verksamheten i Östersund Arena i full gång, bortsett den dagliga verksamheten där mängder av barn och ungdomar var involverade i träningar så var vårt J18 lag i SM slutspel och flertalet ungdomscuper stod på agendan. I april skulle vi även arrangera EM i Parahockey. När dessa arrangemang ställdes in, innebar det att vi tappade flera betydande intäkter (ca 300 000 kr) som vi budgeterat för.

För att ta oss ur den här krisen ber vi er därför allra ödmjukast att hjälpa oss när vi nu lanserar en Swishkampanj.

Genom att bidra i denna kampanj hjälper du oss att få in viktiga pengar för att vi ska kunna fortsätta bedriva vår verksamhet samt att slå publikrekordet för ishockey i Jämtland under modern tid. Vore inte det otroligt häftigt? Flera andra klubbar har lanserat liknande kampanjer och lyckats, så varför skulle inte vi i Östersunds IK? Det nuvarande publikrekordet är 3 557 personer från 1975 när Sverige mötte Tjeckien i Z-kupolen, det är dags att överträffa det!

 

Torsdagen 2 april kl.19.00 livesänder Östersunds IK tillsammans med Mittmedia en aldrig tidigare visad match med Östersunds IK och Vladimir Krutov.

Mittmedia producerar livesändningen med kommentatorer och ÖIKare som spelade matchen medverkar i studion.  

Du stödjer oss genom att köpa en eller flera fiktiva biljetter till matchen. Varje biljett kostar 30 kr. Du som företagare har chansen att bjuda hela firman på hockey, eller varför inte tävla i kompisgänget om vem som kan köpa flest biljetter?

 

Entré: 30 kr
Kaffe: 
15kr

Popcorn: 30kr
Toast a´la Jemteborn:
15kr
Hamburgertallrik: 
150kr
”Jag Bjuhr..”: 
330kr (två hamburgertallrikar m.läsk)
Krutovs Fjällfil:  
50kr
Swishnummer:
 123 657 10 38
Bankgiro: 637-3112

Märk betalningen med “Krutov”

– Situationen med Corona drabbar alla även oss som förening, dels kan vi inte bedriva vår idrott som vi älskar och vi har tappat stora intäkter. Detta är vårt sätt att samlas kring vår ishockey, att göra uppförsbacken kortare. säger ordförande Patrik Jemteborn.

Berätta gärna om ditt biljettköp i sociala medier, använd hashtagen #tillsammansärviöik Utmana sedan vänner och bekanta, hjälp oss att slå publikrekordet.

Resultatet presenteras fortlöpande på vår hemsida och sociala medier.

Var med och bidra!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen i Östersunds IK

OBS! Köp kopplat till swishkampanjen innefattar inte något fysiskt inträde eller produkt match utan är enbart till för att visa er support och stötta Östersunds IK.

 

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK