UA-144052708-1

Info till dig som åskådare med anledning av Covid-19

Som ni vet står vi inför en osäker höst gällande publik på våra matcher. Säsongen kommer genomföras som planerat och första matchen spelas 3 oktober hemma mot Teg. Om vi får ta in 50 personer, 500 personer eller inga alls står ännu oklart och vi förbereder oss för olika tänkbara scenarion. Vår förhoppning är att det förslag som kommit från regeringen att tillåta 500 personer ska träda i kraft men än så länge vet vi inte hur det blir.

I dagsläget kan vi inte ge något exakt svar gällande hur vi kommer hantera säsongskort och biljettförsäljning. Det vi däremot vet är att ingen biljettförsäljning kommer ske på plats i arenan utan endast förköp gäller, varje biljett kommer troligtvis vara personlig och kopplad till namnet på besökaren.

Vi kommer självklart att anpassa oss efter de restriktioner som gäller och se till att våra matcher blir corona-säkra. Men för att vi ska klara det behöver vi din hjälp. Vänligen följ alltid anvisningar som gäller och respektera personalen.

Vad gäller livesändningar så kommer vi göra vårt yttersta för att ge den bästa upplevelsen som möjligt.
Som det ser ut just nu kommer ATG vara huvudsponsor och äga sändningarna.

Vi hoppas ni är lika taggade som oss på att säsongen ska dra igång och vi kommer uppdatera er kontinuerligt när vi har information att delge.