UA-144052708-1

Säkra din plats på läktaren i vinter

Som det verkar kommer vi få släppa in 500 personer på våra matcher från 15 oktober, jätteroligt tycker vi. Det innebär också att vi kommer kunna erbjuda säsongskort “som vanligt” i år och vi hoppas på ditt stöd.
Med detta innebär självklart att vi kommer hålla oss till de restriktioner som gäller och en viss distansering mellan platserna kan komma att läggas till. Vi ber er respektera de regler som sätts upp och att hålla avstånd till andra och att stanna hemma vid symptom. 
Inför matchen 3/10 ÖIK-Teg gäller följande:
Om du väljer att köpa ett säsongskort kommer det även gälla första matchen mellan ÖIK-Teg 3/10, men under den matchen är det fri sittning på läktaren, följ instruktionerna nedan för att beställa. Om du inte vill köpa ett säsongskort men ändå vill se matchen kommer vi släppa upp de platser som blir över efter torsdag 1/10 kl 12.00.
Säsongskort säsongen 2020-2021
Säsongskortet kommer kosta 2150 kr, för det priset får du se alla 19 grundseriematcher samt att du får förtur till playoff. Ord pris för en sittplatsbiljett är 140:- 
För att beställa ditt säsongskort fyller du i formuläret på länken nedan:
 
Då vi kommer ha ett begränsat antal platser kommer du få ett utskick inför varje match där du får en fråga om du vill använda ditt kort eller inte samt om du överlåter det till någon annan. Vi kommer vilja ha kontaktuppgifter på alla personer som är i arenan på våra matcher och ber er därför att hjälpa oss med denna hantering. Och skulle läget i samhället förändras kommer vi informera om vad detta innebär för dig med säsongskort.