UA-144052708-1
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag THO 2
Hockeylag KAL 1
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag BOR 2
Hockeylag ÖST 1
Wed 20 Jan Slut
Hockeylag FOR 1
Hockeylag HHC 4
Sat 23 Jan 15:00
Hockeylag HHC -
Hockeylag ÖST -
Sat 23 Jan 16:00
Hockeylag HANV -
Hockeylag KAL -
Sun 24 Jan 16:00
Hockeylag ENK -
Hockeylag KAL -

Östersunds IK – Janne Kivilahti stärker upp offensiven!

Lagom till lilla julafton så kan sportchefen Per Tagesson presentera en riktigt fin julklapp till alla ÖIK-fans då den 28-årige skarpskytten Janne Kivilahti signerat ett färskt kontrakt med Östersunds IK som gäller för resten av säsongen. Värvningen har kommit till tack vare ett stort stöd från en grupp sponsorer som vill hjälpa klubben att ta nästa kliv.

Janne är ursprungligen från Espoo och har spenderat sina juniorår i de finländska storklubbarna Jokerit, Espoo Blues och Kärpät. De senaste säsongerna har han huserat i IK Oskarshamn och Karlskrona där han skördat fina framgångar och var även med om att spela upp Oskarshamn till SHL. Denna säsong har Janne varvat igång i Köpings HC i Hockeyettan Västra där facit blev 5 mål och 5 assist på 9 matcher innan nu flyttlasset bär av till Jämtland. Han ansluter till truppen redan i mellandagarna om allt går som planerat.

Sportchefen Per Tagesson om sitt senaste tillskott:

– Känns kul att tillsammans med våra trogna sponsorer kunna presentera den här julklappen till alla i ÖIKare. Janne är en målfarlig forward med grym teknik, bra fart och ett vasst skott. Han utmanar gärna och ofta motståndarnas backar och kan skapa målchanser från ingenting. Med Janne i truppen ser laget verkligen intressant ut inför den utmaning som kommer efter nyår.

TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK