Östersunds IK – Här är våra nya spelare på NIU

Efter att säsongen 19/20 ställdes in mitt under pågående SM-slutspelet för vårat J18-gäng så var det revanschsugna grabbar som stod för en stark inledning av säsongen 20/21. På åtta matcher han man skrapa ihop 17 poäng och placerade sig på en femteplats, en plats som också skulle innebära en åtråvärd plats till J18-allsvenskan men tyvärr satte pandemin återigen stopp för ÖIKs framfart i inledningen av serien.

Ser man tillbaka på de senaste säsongerna så är det fina framgångar för juniorlagen som föreningen siktar på att bygga vidare på framöver med ett J18 som utmanar i toppen av högsta serien samt ett J20-lag som är ett av dom absoluta topplagen i Regionsserien. Noterbart är att under den här säsongen så har sex stycken juniorer fått känna på spel i Hockeyettan. Utöver det så har ytterligare sju av våra nuvarande a-lagsspelare gått hockeygymnasium i Östersund IKs regi.

Till årets intag har många duktiga och talangfulla namn funnits med i diskussionen och klubben har haft närmare 300 ansökningar från årgången 2005. 12 stycken spelare har i år tagits in efter en noggrann rekryteringsprocess och det är med oerhörd tillförsikt som vi ser framemot att välkomna våra nya elever på vårat NIU till hösten!

Nedan är spelarna som blivit antagna och representerar ÖIK från säsongen 2021/2022

MålvaktNoel Massot, Frölunda HC

BackVilgot Andersson, Östersunds IK

BackEdvin Edlund, Östersunds IK

BackEric Karlsson, Östersunds IK

BackAdam Magnusson, Brynäs IF

BackLudwig Svensson, Västerås IK

ForwardFelix Jegander, Vallentuna BK

ForwardElliot Ahlberg, Leksands IF

ForwardWilmer Barrefjord, Modo

ForwardElton Lilja, Modo

ForwardEbbe Dahlén, Östersunds IK

ForwardViktor Zakrisson, Östersunds IK


TILLSAMMANS ÄR VI ÖIK