ENKRONASMATCH ÖIK-Boden ikväll!

Ikväll är det dags för enkronasmatch i Östersund Arena och vi laddar upp för en riktig publikfest!

Kjellas tankar inför matchen: Ikväll möter vi Boden Hockey. Boden som med 3 omgångar kvar är det enda lag som kan hota oss gällande topp två. Vi behöver 2 poäng till för att vara säker. Samtidigt har vi fortfarande chansen att vinna serien, vi är 4 poäng efter Hudiksvall. Matchen ikväll är härligt viktig.

Ikväll har vi också vår årliga publikmatch där företag och privatpersoner bjuder publiken på fri entré. Vill passa på att tacka er, då många av er är med och stöttar matchen. Vi har slagit rekord på insäljet och varje åskådare är värd 405 kr ikväll!

Hela matchtruppen var på is igår, alla friska i skrivande stund!

Vi vet att kvällens match kommer vara tät, tuff och spelas i hög fart som det alltid är mot Boden. Vi möttes för 2 veckor sedan i Boden där Boden kvitterade med en minut kvar och sedan vann i förlängning. Vi har möts fyra gånger hittills denna säsong och alla matcher har slutat med seger för hemmalaget.

Vi ser verkligen fram emot att få spela inför stor publik och ni som kommer till arena kommer få se ett spelsuget, aggressivt och laddat ÖIK.

Annars sänds matchen här:

https://live.hockeyettan.se/livestream?id=s-ostersunds-ik-bodens-hf-ik6twk