Ledarstab J20 Regional färdigställd

Vi presenterade för några dagar sedan en i stort sett färdigställd ledarstab för våra juniorlag. Det fanns dock en tom position kvar, då någon assisterande tränare till Kjell-Ivar Lundholm i J20 Regional inte hade blivit tillsatt ännu. Nu har juniorsportchef Christer Dahlén hittat inte bara en, utan två ledare som tar över rollen.

Vi börjar i bokstavsordning med Axel Svanlund, som kliver in i en tränarroll för första gången. Axel studerar idrottsvetenskap på Mittuniversitet i Östersund och var under säsongen 2020/21 aktiv som spelare i Brunflo IK. Han är även delaktig i ledargruppen som håller i fysträningen för ÖIK:s ungdoms- och juniorspelare under den pågående försäsongen.

Peter Westin kliver också in i J20:s stab. Peter har som aktiv spelare gjort över 200 matcher för olika lag inom Jämtlands län och har även haft en tränarroll i Östersund/Brunflo IF i Division 1. Peter var under den gångna säsongen huvudtränare för Brunflo IK:s lag i U16 Regional och fullbordar nu alltså tränartrion för J20 Regional i ÖIK.

Vi hälsar Axel och Peter varmt välkomna in i vår juniorverksamhet och önskar ett stort lycka till framöver!