Se alla matcher på plats – Köp säsongskort!

Stöd Väsby Hockey och teckna ditt medlemskap och/eller säsongskort redan idag. Vid köp av säsongskort så erhåller du upp till 35% rabatt på inträdet jämfört med att köpa biljett på plats. 

Köp ditt säsongskort via denna LÄNK!

Köp ditt medlemskap via denna LÄNK!

Här kan du förköpa biljetter till våra hemmamatcher!


Väsby – Huddinge söndagen den 26:e september 16:00.

Sittplats: 100 :-
Ståplats: 80 :-

Klicka HÄR för att köpa dina biljetter.

Observera att säsongskort inte gäller på träningsmatcherna samt att ingen biljettförsäljning kommer att ske vid dörren, utan det är endast förköpta biljetter som gäller.


Gällande restriktioner för träningsmatcherna

Hallen är delad i två delar kallade “norra” och ”södra”. Vi släpper totalt 250 sittplatser + 50 ståplatser på södra och 150 sittplatser + 50 ståplatser på norra per match.

Här går du in 

Ni som har biljett på norra läktaren går in genom den vanliga entrén. Har man köpt biljett på södra läktaren går man in genom entré märkt ”södra”, som ligger till höger om den vanliga entrén.

För att det ska gå så smidigt som möjligt finns våra publikvärdar på plats utanför arenan för att hjälpa till. Vi vill också passa på att påminna om att vi fortfarande befinner oss i en pandemi och att man tänker på att hålla avstånd, nyser och hostar i armvecket samt stannar hemma om man är sjuk.