Säsongskort 2024/2025

Försäljning säsongskort

Nu är säsongskorten ute till försäljning! Ni som haft säsongskort sedan tidigare ska ha fått ett mail med erbjudande om att behålla er plats! Om du inte fått mail så hör av dig till [email protected]

Fram till midsommar, midnatt den 20/6, är platsen reserverad sen släpps den till alla.

Nytt för i år är att vi tagit fram ett GULD-kort som både privatpersoner och partners/företagare kan införskaffa. Guldkortet gäller från första träningsmatch till sista matchen på säsongen (dvs inkl samtliga slutspels- och kvalmatcher). Som alternativ till Guld-kort finns ordinarie säsongskort för sitt respektive ståplats. Säsongskort gäller då endast grundseriematcher (Hockeyettan, Allettan/hockeyettan vår) och inte träningsmatcher eller vidare kvalspel i vår.

Enda undantaget där inget säsongskort gäller är de två ”kronanmatcherna” som kommer genomföras under säsongen där fri sittning kommer gälla.

Säsongskortet är den största lojalitetshandling du som supporter kan göra gentemot klubben. Du är vår viktigaste ambassadör – se till att din familj, dina vänner och kollegor också sluter upp kring Västerviks IK. Hockey ska upplevas på plats i ACT-hallen tillsammans med de du bryr dig mest om. Det är tillsammans vi skapar framtiden!

Förlängning och nyköp sker antingen via den länk du som tidigare säsongskortinnehavare får via mejl eller via vår biljettsida här på vikhockey.se och betalas med kort vid köptillfället.

Länk till biljettsidan

Priser för säsongskort i Hockeyettan grundserie 2023–2024:

  • Guldkort Sittplats                      4 000 kr
  • Guldkort Ståplats                      2 000 kr
  • Sittplats Ordinarie                     3 800 kr
  • Sittplats Pensionär                    3 400 kr
  • Ståplats Ordinarie                     1 800 kr
  • Ståplats Pensionär                    1 400 kr