Fina nyförvärv för Västerås

Nykomlingen Västerås, som flyttats ned från Allsvenskan, har i dagarna gjort klart med fyra nya spelare. Spelarna det handlar om är Oscar Pettersson, Jesper Mattsson, Kevin Weiskog, och Kenny Källström.

Oscar Pettersson:

Den 24-årige anfallaren kommer närmast från spel i Enköping och Surahammar i division 1 där han har en väldigt produktiv säsong bakom sig. Det blev hela 53 poäng på 44 matcher, skriver klubben på sin hemsida.

Petter Mattsson:

Den 28-forwarden kommer närmast från spel i Enköping där han noterades för 24 poäng på 17 matcher. Det har även blivit spel i Surahammar och Hedemora i division 1. Nu blir det en återkomst i VIK där han spelade juniorhockey fram till säsongen 07/08, skriver Västerås på sin hemsida.

Kevin Weiskog:

Den 24-årige forwarden kommer även han från Enköping där han tillbringat de senaste tre åren. Weiskog spelade i Hockeyallsvenskan med VIK fram till säsongen 13/14 då han blev utlånad till Vimmerby och Sundsvall, skriver VIK på sin hemsida.

Kenny Källström:

Den 27-årige backen kommer närmast från spel med Östersunds IK i division 1 där han spenderat sina tre senaste säsonger. Det har även blivit spel i Hockeyallsvenskan med Leksands IF samt en kortare sejour i Frankrike, skriver klubben på sin hemsida.

 

Spelare som är klara för Västerås IK säsongen 2017/2018:

Backar:

Douglas Alenbring

Kenny Källström

Forwards:

Adam Lidström

Petter Mattsson

Oscar Pettersson

Kevin Weiskog