Veckans lag i Västra #5

Ytterligare en vecka har passerat i den västra serien, några spelare har utmärkt sig mer än andra denna vecka och dessa sex spelare representerar den västra serien denna vecka:

Målvakt: 

Marcus Hellgren-Smed (1) Borlänge HF

Borlänges förstakeeper har gjort en helt magnifik vecka och motat samtliga skott han fått på sig. Två raka nollor mot Grums och Skövde ger Hellgren-Smed en solklar förstaspade denna veckan.

Backar: 

Ludvig Karlsson (1) Köping HC

Köpings offensiva back har stått för två mål och två assist under veckan och har gjort sig förtjänt av en plats i veckans lag.

David Berg (1) Lindlövens IF

Berg ligger i topp av backarnas poängliga i serien och har under veckan stått för ett mål och två assist, vilket hjälpt Lindlöven upp i serietopp.

Forwards: 

Max Lalander (1) Lindlövens IF

Stod för tre mål när Lindlöven vände underläge och besegrade Mariestad under söndagen, såg dessutom till att sätta den avgörande straffen som tog Lindlöven upp i serieledning framför Mariestad.

Fredrik Johansson (1) VIK Västerås HK

En stor anledning till att Västerås tagit sig tillbaka på vinnarspåret och stod för tre mål under veckan. Förtjänar definitivt en plats i veckans lag.

Stefan Kask (1) Forshaga IF

Med ett mål och tre assist från Kasks klubba under veckan har han varit en av Forshagas bästa spelare så här långt in på serien.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath