Kumlas första nyförvärv klart

Säsongen 2016/2017 tog sig Kumla Hockey hela vägen till Allettan. Väl där hade närkingarna det något tuffare och hamnade sist med 8 inspelade poäng på de 18 omgångarna. Nu är truppbygget igång inför den kommande säsongen. Förra veckan gjorde klubben klart med tränaren Mattias “Tias” Andersson, som tar över efter avgående Gunnar Lejdborg.

I helgen förlängde klubben också kontraktet med lagkaptenen Petter Larsen, som i och med kontraktsförlängningen nu gör sin sjätte raka säsong i klubben.

Dessutom gjorde man också klart med det första nyförvärvet till den kommande säsongen. Försvararen Hampus Moberg återvänder till moderklubben efter att ha spelat två säsonger i Lindlöven och dessförinnan tillbringat juniortiden i Örebros organisation.

 

Följande spelare är nu klara för spel i Kumla kommande säsong:

Målvakter:

Backar:
Petter Larsson (C)
Hampus Moberg

Forwards:

Tränare:
Mattias “Tias” Andersson