Två nya och tre förlänger med Piteå Hockey

Ludvig Vännström och Tim Kämpeberg är två förstaårsseniorer som väljer att fortsätta hockeykarriären i Piteå. “Lovande spelare som vi hoppas fortsätter utvecklas hos oss”, säger sportchefen Jonatan Glader som också berättar att Marcus Sandström, Erik Wikgren och Jonathan Tordhall förlängt kontrakten.

Ludvig, som är forward, är bror med målvakten Joel Vännström och kommer närmast från Skellefteås J20-lag. Hortlaxgrabben Kämpeberg, fanns med i Luleå Hockeys elittrupp några matcher och lånades också in i Piteå under förra säsongen. Nu väljer han att fortsätta sin satsning i division ett-klubben.

-Tordhall och Kämpeberg har inte skrivit på ännu, men vi är muntligen överens, berättar Glader för Piteåtidningen.

– Erik Wikgren och Marcus Sandström är två viktiga pelare i lagbygget. Erik var mycket bra under hösten ifjol trots att han hade problem med en fot under försäsongen. Sedan drabbades han av sjukdom och var tvungen att operera sig strax efter starten av allettan. Nu är han frisk och får äntligen chansen att komma väl förberedd till säsongen. Vi tror mycket på honom. Sandström är en rutinerad spelare som till och med vunnit poängligan i ettan i Kalix. Det finns mer att plocka ur honom också, kommenterar Glader.

-Jonathan Tordhall var en av säsongens stora överraskningar. Spännande att se om han kan ta ytterligare kliv kommande säsong, säger Glader.