Resultat från söndagens matcher

Söndagar brukar vara en bra dag för hockey, så även denna söndag när bland annat cupen i Järfälla avgjordes.

Väsby – Vallentuna 4-0

Vilda Väsby inledde cupen i Järfälla under lördagen med att besegra Sollentuna med 4-1 och följde upp det med att även slå Vallentuna med lika klara 4-0 under söndagen. Vallentuna som även de inledde cupen med seger fick se turneringssegern gå de förbi när de inte kunde hantera Väsbys offensiv och Väsby kan därmed titulera sig cupsegrare i Järfälla HC:s Senior cup 2018.

Målskyttar för Väsby var, Lubomir Fetkovic, Martin Liljekvist, Ludvig Wiita Adamsson och Pontus Karlsson.

Järfälla – Sollentuna 1-2

Även i den andra matchen i cupen vanns av ett lag från Hockeyettan, Sollentuna besegrade arrangerande Järfälla med 2-1 efter mål av Simon Brännvall och David Hoszek.

Tumba – Trångsund 1-6 

Nykomlingen Trångsund tog sig an ett Tumba som spelade i Hockeyettan säsongen 16/17. Det blev en match som var relativt ensidig, det nyblivna Hockeyettanlaget Trångsund gjorde lite vad de tyckte passade och såg till att vinna matchen på ett komfortabelt sätt. Slutresultatet skrevs till slut till 6-1 för gästerna.

Tornio – Kiruna AIF 3-9

Kiruna AIF spelade match även under söndagen, på lördagen blev det 4-4 mot Laser HT men under söndagen var det inget snack, laget körde över Tornio från den finska motsvarigheten till svenska division två.

Kirunas mål gjordes av Viktor Mikko, Jacob Hansson Geidon, Marcus Runnqvist två mål vardera, övriga tre målskyttar var, Daniel Taavo, Simon Hammar och Marcus Rhodin med en balja var.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath

Foto: Arkivbild