Veckans lag #4 i Hockeyettan Södra

Veckans lag utgörs av de sex spelare som varit mest framträdande under veckan som gått i Hockeyettan. Denna vecka är det dessa sex herrar som valts ut:

Målvakt: 

Tomas Rydén – Vimmerby  (1)

Vimmerbys förstekeeper har växt ut till en riktig vägg i den södra serien och var en stor anledning till att Vimmerby plockade med sig tre poäng från bortamatchen mot Kallinge/Ronneby i söndags. Räddade 26 av 28 skott mot Kristianstad och följde sedan upp det med att ta hand om samtliga 24 skott som KRIF sköt.

Backar: 

Max Lindroth – Hanhals (2)

Hanhalsbacken blir bättre och bättre för varje match i Hockeyettan och stod under veckan för två mål och en assist för sitt Hanhals.

Alexander Edström – Troja-Ljungby (1)

Inledde säsongen i Kristianstad och har hunnit med att spela tre matcher för Troja-Ljungby sedan återkomsten. På de senaste två matcherna har Edström stått för fyra assist och visat sin offensiva kraft.

Forwards: 

Gustaf Berling – Troja-Ljungby (1)

Berling har vaknat till ordentligt under den senaste veckan och noterades för sex poäng på lagets två matcher, fördelat på tre mål och tre assist. Då har man gjort sig förtjänt av en plats i veckans lag.

Jarkko Oikarinen – Kalmar  (1)

Kalmars poängkung har under veckan levererat tre mål och två assist för sitt Kalmar och varit en av lagets bästa spelare under matcherna (Tyringe & Hanhals) och har i hård konkurrens blivit uttagen i laget.

Dennis Santesson – Nybro (1)

Den mest självklara spelaren i denna veckas lag. Hade tryout-kontrakt med Nybro över en match, då levererade han tre mål och en assist i segern över Kallinge/Ronneby, snacka om att ta chansen vilket också ledde till ett kontrakt med klubben.

 

//Kristoffer Bennemyr-Porath

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag? Lugn, de finns att beskåda här nedanför:

Veckans Lag #1

Veckans Lag #2

Veckans Lag #3