Dubbla hemmasegrar i Östra serien

Hammarby-Segeltorp 3-2 (1-0, 1-1, 1-1)

Hammarby tar sin andra raka seger när man besegrar Segeltorp hemma. En match där man tar ledningen med 1-0 genom Magnus Kullerback i den första perioden. Måns Krüger kvitterar för bortalaget i andra perioden men Magnus Kullerback ser till att ta tillbaka ledningen med sitt andra mål. Och nog är han med och assisterar när Hammarby gör 3-1 i den tredje perioden också, Joakim Albertsson målskytt den gången. Måns Krüger blir också han tvåmålsskytt när han sätter 3-2 som blir matchens slutresultat. Sebastian Andersson i Hammarbymålet räddar hela 47 skott.

Visby/Roma-Trångsund 6-1 (3-0, 1-1, 2-0)

Visby/Roma tog en klar seger och man sparade inte på krutet från start. Redan efter imponerande åtta (!) sekunder gjorde Oskar Lundberg 1-0 och när matchklockan visade 7.36 stod det 3-0 på tavlan. Slutresultatet skrevs till 6-1 efter att bland annat Carl Ericson gjort 2+1 och Oskar Lundberg 1+2 inför 683 personer i Visby Ishall.