Mika Zibanejad och Monir Kalgoum skänker pengar till Huddinges Flicklag!

Efter Tre Kronors VM Guld i våras bestämde sig Monir Kalgoum (Mika Zibanejads bror och agent för Mika samt fd spelare i Huddinge Hockey och AIK) att donera 150 000 om Sverige vann. Efter guldet bestämde båda bröderna sig för att skänka 150 000 kronor var till ungdomshockeyn i Stockholm!

Nu har vi den stora äran att presentera att pengarna gick till 5 olika lag, 2 stycken i Brinken, 1 i Älta OCH Flickor B och Flickor AZ i Huddinge Hockey!
En del av pengarna skall enligt önskemål användas för att sätta guldkant på säsongen för dessa tjejer och att göra en aktivitet utöver det vanliga.

Stort Grattis Tjejer!

”Detta är oerhört roligt för klubben men framförallt för tjejverksamheten och att just flicksektionen får pengar så att vi kan fortsätta med det projekt vi startat med. Flickhockeyn är så pass ung så att all hjälp på vägen betyder enormt mycket. Vi ska förvalta pengarna på bästa sätt så att det gynnar tjejerna och verksamheten som vi håller på att bygga upp!” säger Sara Ridderlund, Dam-/Flickansvarig Huddinge Hockey.

Foto: Sara Ridderlund i rött och till vänster om henne står Monir Kalgoum