Gott nytt år och lite smällare!

Skövde IK vill från ledning och styrelse önska alla medlemmar, samarbetspartners och supportrar ett riktigt Gott nytt år!

När vi nu firar in det nya året, vill Siken inte vara sämre än andra nyårsfirarare. Även vi vill passa på att skjuta av några nyårsraketer.

Vi är mycket glada och nöjda att såhär under årets sista timmar kunna meddela att den för någon månad sen hemvändande backen Adam Tilander, dagen till ära, satt sin signatur på ett färskt 2-års kontrakt som förlänger hans vistelse i SIK till och med säsongen 2020-2021.

Adam är en jättetalang som trots sin unga ålder spelar ett moget och förståndigt backspel, och har en enorm uppsida i sitt fina passningsspel och skott.

-Det har känts bra sedan jag kom hem från Almtuna, och jag tycker att jag kommit in i laget på ett bra sätt. Jag känner att ledningen och organisationen är proffsiga, och därför väljer jag redan nu att förlänga mitt kontrakt 2 år till, säger Adam själv.

Detta är vi förstås väldigt nöjda med.

Vi vill med det stänga 2018.  Ett år som bjöd på en synnerligen intressant avslutning med stängda hallar och en 6-1:a i Surahammar.

Gott Nytt År!

Vi ses på Billingehov redan på torsdag den 3/1, då Arboga kommer på besök.