Inför den östra vårserien – omgång 4

I eftermiddag spelas omgång fyra av den östra vårserien.

Sollentuna – Hanviken
Sollentuna imponerade under grundserien, men de två inledande matcherna i vårettan har man förlorat båda. Hanviken har spelat tre matcher och hittills inte tagit en enda poäng. Senast lagen möttes tappade Sollentuna en klar ledning och Hanviken kunde avgöra på övertid. Ser man till de senaste fem matcherna lagen emellan så har Sollentuna vunnit tre och Hanviken två.

Segeltorp – Trångsund
Det är dags för kommunderby i Segeltorpshallen i afton. Tabelltvåan Segeltorp vunnit två matcher och förlorat en tar emot tabellfemman Trångsund som vunnit en match och förlorat en match på övertid. I grundserien vann Segltorp båda matcherna mot Trångsund med 4-0 respektive 6-2.

Hammarby – Vallentuna
Tabellfyran Hammarby tar emot trean Vallentuna i Sätra ishall. Hammarby har de senaste dagarna tappat sin duktige målvakt Sebastian Andersson till USA. Ersättaren heter Ludvig Persson och lånas in från Frölundas juniorlag. Hammarby har imponerat i inledningen och är hittills obesegrade efter två spelade matcher.Vallentuna har inlett vårettan med en seger och två förluster.  I grundserien var Hammarby en mardrömsmotståndare för Vallentuna. ”Bajen” vann båda matcherna med 8-2 respektive 6-3.

/Mats Tjernström