Viktig omgång för Trångsund och Hanviken

Hammarby – Trångsund
Hammarby har hittat formen i vårseriens inledning, på fyra spelade matcher har man tagit 11 av 12 möjliga poäng. Nykomlingen Trångsund har fyra inspelade poäng och ligger just nu på kvalplats. I grundserien vann Hammarby båda matcherna mot Trångsund med 5-2 respektive 4-0.

Vallentuna – Hanviken
Vallentuna slutade på sjätte plats i grundserie bara sex poäng ifrån en Allettanplats. Men i vårserien har man haft det tungt. Man har bara tagit tre poäng av tolv möjliga ligger tack vare sina bonuspoäng från grundserien på en fjärdeplats. Hanviken kom näst sist i grundserien och har i vårettan bara plockat en poäng. I grundserien vann lagen varsin match. Hanviken vann sin hemmamatch i oktober med 3-1 och Vallentuna vann sin hemmamatch i slutet av november med 7-4.

/Mats Tjernström