Veclans lag i Allettan Norra #3

”Veckans lag” representeras varje vecka av de sex spelare som presterat bäst under veckan som gått.

 

Målvakt:

Tim Juel, Östersund

Kanonvecka av Juel som först räddade 24 av 26 skott i segern mot Vännäs och sedan höll nollan genom 39 räddningar mot Köping. Östersund fortsätter att imponera mycket tack vare Juel, som toppar målvaktsligan i Allettan norra med en räddningsprocent på över 95.

 

Backar:

Filip Lander, Hudiksvall 

Hudiksvall tog sju av nio poäng under veckans tre matcher och Lander levererade fyra assist och ett stabilt spel i samtliga delar av spelet, vilket en plus-/minusstatistik på +2 skvallrar om.

 

Tommy Wargh, Boden

Boden bara fortsätter att vinna och Wargh bara fortsätter att leverera. Efter ett mål och två assist under helgens två vinster toppar Boden tabellen och är fortsatt obesegrade.

 

Forwards:

Markus Persson, Borlänge (2)

Persson fortsätter att ösa in poäng och veckan som gick var inget undantag. Efter fem (!) mål och en assist på två matcher toppar han seriens poängliga på smått osannolika tio mål och två assist.

 

Christoffer Jansson, Borlänge

Jansson utgör tillsammans med ovan nämnda Persson en livsfarlig duo i Borlänge och även Jansson levererade stort i veckan. Ett mål och tre assist mot Väsby och Hudiksvall ger totalt nio poäng och tredjeplats i seriens poängliga för Jansson.

 

Felix Olsson, Kalix

Kalix tog sex av sex välbehövliga poäng i helgen och Olsson stod för storstilade insatser. Olssons två mål i 3-1-segern mot Enköping följdes upp av både mål och assist mot Väsby när Kalix tog sina två första trepoängare i årets upplaga av Allettan.

 

 

Har du missat tidigare upplagor av Veckans lag?

Veckans lag i Allettan Norra #1

Veckans lag i Allettan Norra #2

 

 

//Marcus Malmsten