Östra vårserien: Sollentuna bröt Hammarbys segerrad

Sollentuna-Hammarby 2-0 (0-0, 2-0, 0-0)

Efter en mållös första period kom matchens enda mål i den andra perioden. Då var det Sollentuna som hittade nät. Först genom Elias Lindskog i powerplay och sedan genom Lucas Lagerstedt i powerplay. I den tredje perioden höll man tätt bakåt och Sollentuna blev första lag i vårserien att vinna mot Hammarby.

Hanviken-Nyköping 3-4 (2-1, 1-1, 0-1, 0-1)

Återigen en jämn match mellan dessa lag där Hanviken tog ledningen i den första perioden. Nyköping kvitterade men strax innan periodens slut gör Hanviken 2-1. En tidig kvittering i den andra följdes av ett nytt ledningsmål av Hanviken sent i perioden. Med cirka fem minuter kvar av den tredje kvitterar Nyköping ännu en gång och tar matchen till förlängning. Där är det bortalaget som avgör genom Viktor Bemström.

Vallentuna-Segeltorp 6-3 (3-2, 1-0, 2-1)

En jämn drabbning där hela fem mål ramlade in i den första perioden. Vallentuna kom ut ur den med ledning 3-2. I den andra ökar man också på till 4-2 och med två nya mål mot Segeltorps ett i den tredje vinner man matchen med 6-3. Poängbäst var Vallentunas Lukas Paulsson med tre assist.